Jumaat, 21 Oktober 2011

Waiting :D



Waiting For Him :)

Awwww , Bersyukur gila dapat tau yang kau sayang aku jugak :D Hee , tak sia-sia jugak lah kan aku tunggu kau sayang :D
Selama ni , bila aku sedih . Kau yang pujuk aku balek , thanks sayang .
Hmm , tapi .. Sorry sebab tinaggal kan kau dulu . Couple dengan Capital R takbagitau kau , kau bengang gila kan . Lama lah jugak kau tak text aku :') Hee , sedih ade . Happy pun ade :')
And now , aku dah takde sape-sape . Aku nak kau balek sayang :)
Boleh ? Hanye kau sorang je yang boleh buat aku happy balek macam dulu :)
Aku berharap sangat 1 hari nanti kita " jadi lebih Serious " :')

# Sumpah aku sayang sangat dekat kau ,

# Cinta Tak Kira Paras Rupa . Cinta Dinilai Dari Hati :')

* Can i say " Aishiteru " ?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blog Archive