Khamis, 2 Februari 2012

Hukkkkkkkkkkkkkkk :'(

WEYHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH !
Sedihhhhhhhh lahh :'( :'(

Aku tak tau , nape aku nak jelly bagai bile tgk ex aku dengan org len takpun dye update status yang dye tu
" S I N G L E " :'/ and now , taktau nk luahkan kat sape . Smue dah sombong weyhh !
Hukkkk . Pahal ngan korang nihh ? Kau tau tak aku rindu aku yang dulu ?
hmm , Rindu Mamat yang aku panggil AZRY , ABANG . Dulu ...
:'(
Sumpah weyh , rindu kau sangat . hmm .
Asyraf , hmm .
Dye macam nak tknak je ngan aku . Okay , Aku rela kene tnggal .
Aku nak life aku dulu . Gentle , Nak sangat Azry , Alif , Haziq yang dulu .
Dulu phone aku penuh ngan msg korang .
Now , Pasal sedih'2 jee ngan asyraf . hmmm .
What's going onn babe ? Aku tau lah aku yang tinggal korang , Tapi jgn lah smpai lost contact .
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ..







Taktau nak ckap ape dah . Mood aku dah tak mcm dlu .
Really miss my old life .
Kbye .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blog Archive